Çatkale İlkokulu
ÇATKALE MAH. ÇATKALE KÜME EVLERİ NO: 96 TEKMAN / ERZURUM

VİZYON

Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

MİSYON

Kendini, çevresiyle dengeli ve sağlıklı ilişkiler kurup geliştiren,Teknolojiyi takip eden, güvenliği için hayatında kullanan,sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde kendisini ifade eden,ezbercilikten uzak, araştıran, analiz eden ve sorgulayan bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İlkokul

İlkokul

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

Erzurum iline 170 km, Tekman ilçesine 19 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çatkale, Erzurum ilinin Tekman ilçesine bağlı bir köydür. Erzurum iline 170 km, Tekman ilçesine 19 km uzaklıktadır.Köyde, ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır, kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ama faal değildir. Sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol toprakdır ve yağışlı havalarda ve özellikle kış aylarında ulaşım sağlanamamaktadır. Köyde elektrik ve sabit telefon vardır.